Inbetween models: het meest innovatieve modellenbureau van Nederland

 

Inbetween Models is een professioneel en vernieuwend modellenbureau in Nederland. Dit jonge modellenbureau maakt zich sterk voor meer gelijkheid en eerlijkheid in de modellenwereld. Sinds het bestaan van modellenwerk, zijn modellenbureaus altijd op zoek gegaan naar vrouwelijke modellen met een bepaalde maat. Wanneer een model een bredere heup omvang heeft dan 90 cm, wordt zij vaak afgewezen of ‘on hold’ gezet. Sinds een aantal jaar is er ook een markt aanwezig voor de ‘plus-size’ modellen. Dit zijn dan modellen vanaf maat 42.

 

De meest voorkomende maten in Nederland zijn de maten 36, 38 en 40. Desondanks lijkt er nog geen markt te zijn voor deze vrouwen. Inbetween Models wilt hier verandering in brengen. Wij zijn namelijk van mening dat er ook in deze categorie vrouwen potentiële topmodellen te vinden zijn.

 ‘Ons bureau geeft deze vrouwen de kans om hun droom als model waar te maken.’

 

De voordelen voor merken

Als merk vraag je jezelf natuurlijk af waarom je samen zou moeten werken met onze inbetween modellen. Eigenlijk is het antwoord daarop heel simpel: werk je samen met één van onze modellen, dan ben je direct revolutionair en innovatief bezig. Wij zijn vooralsnog het enige bureau die deze vrouwen de kans geeft om hun dromen waar te maken. Je geeft een boodschap af en steunt ons in onze missie om de modewereld te veranderen.

Een ander voordeel is dat je ‘goodwill’ creëert onder jouw doelgroep. De (potentiële) klanten van jouw merk zullen zich meer herkennen in de modellen die dezelfde maat kleding dragen. De pasvorm van de kleding is gelijk goed zichtbaar en dat maakt het weer voor klanten eenvoudiger om de juiste kleding te kopen.

Bovendien zal je samenwerken met een professioneel en creatief modellenbureau met een breed, uniek en zorgvuldig geselecteerd bestand

Wil je samenwerken met een innovatief modellenbureau?

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Of heb je een campagne voor ons in gedachten? Uitstekend! Wij maken graag kennis met jou en jouw merk! Vul het contactformulier in of neem contact op via 085-1304564.

10 + 12 =

De voordelen voor modellen

Heb jij altijd al gedroomd van fotoshoots voor toffe merken, het lopen op catwalks bij grote en bekende modeshows? Ben je altijd afgewezen doordat je niet de juiste maat had? Dan zit je op juistepagina! Wij bieden jou en andere inbetween modellen de kans om een succesvolle carrière te hebben als potentieel topmodel. Je werkt samen met super gave merken en krijgt voldoende coaching en begeleiding van professionals.  

Wil je graag een inbetween model worden?

Heb jij maat 36, 38 of 40 en ben je minimaal 1.73? Ben jij fotogeniek en denk jij het in je te hebben om een inbetween model te zijn? Is het jouw droom om samen te werken met gave opdrachtgevers in de modewereld? Schrijf je dan nu in via ons inschrijfformulier!