over ons

Wij belichamen een nieuw type agentschap, een agentschap gewijd aan het bouwen van krachtige merken uit de talenten, passies en ideeën, waardoor onze unieke klanten echt buitengewoon zijn. Als een subcategorie modellenbureau richten wij ons op de “normale” tussenmaten die veel beter te relateren zijn aan het publiek.

HET VERHAAL VAN ONZE MODELLEN

Sommige van onze modellen hebben in de maat 0 of plus size modellenwereld gezeten. Wij zijn ervan overtuigd dat de normen van de mode-industrie niet realistisch en zelfs ongezond zijn. Wij willen onze stem laten horen en de realiteit laten zien. Onze modellen delen hun persoonlijke verhaal, wat ze hebben meegemaakt, hoe ze zich voelden en waar ze nog steeds mee worstelen.

HET VERHAAL VAN DE INBETWEEN MODELLEN

Terry Groenen (maat 38) is de oprichtster van Inbetween Models. Na een aantal serieuze afwijzingen, kreeg ze te horen dat ze te groot was om model te zijn. Maar tijdens haar optreden in het tv-programma Curvy Supermodel kreeg ze te horen dat ze niet “curvy genoeg” was. Curvy modellen zouden minstens maat 42 moeten hebben. Dit maakte haar precies te groot voor de “gewone” modellenwereld en te mager als curvy model. Ze kreeg flinke media-aandacht na de eerste aflevering van “Curvy Supermodel” met veel positieve reacties na de afwijzing.

Tot 2018 kennen we alleen modellen (maat 34) en curvy modellen (maat 42 en hoger). Veel vrouwen zullen zich herkennen in de markt voor Inbetween Modellen van maat 36-38-40. Terry creëert met haar nieuwe agentschap, Inbetween Models, een prachtig platform voor de modellen van de toekomst. Terry is ervan overtuigd dat de mode-industrie de toegevoegde waarde van Inbetween Models zal inzien. Veel vrouwen zullen maten boven de 34 veel realistischer vinden als referentiepunt.

In de media

Terry Groenen, (de oprichter), heeft sinds de start van Inbetween Models veel media aandacht gekregen.
Dit is een klein overzicht van de interviews en persoonlijke verhalen die gepubliceerd zijn.

Jouw kans om een verandering teweeg te brengen

100+ merken deden het al:

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden, vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ook op: +31 85 130 4564 of: info@inbetweenmodels.com

3 + 7 =

Visit Us

Kon.Wilhelminaweg 461

3737BE Groenekan

The Netherlands

Contact us

+31 85 130 4564
info@inbetweenmodels.com